Alltime pähkinänkuoressa

Alltime Oy on suomalainen kiinteistö- ja infrapalveluita tarjoava perheyritys, jonka nousujohteisen toiminnan arvoja ovat turvallisuus, ylpeys ja vastuullisuus. Alltime Oy kuuluu perheyritysten liittoon, mikä osaltaan vankistaa yrityksen arvopohjaa sekä toiminnan jatkuvuutta että pysyvyyttä perheessä.

Tänä päivänä Alltime Oy toimii paikallisesti ympäri Suomea.  Toimipisteemme sijaitsevat Kirkkonummella, Lahdessa, Rovaniemellä ja Oulussa tarjoten Alltimen palveluita tehokkaasti lähialueille. Toimipisteiden alla vastaamme arjen ja asiakkaiden haasteisiin ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

Yrityksen historia ulottuu aina vuoteen 2001, jolloin toiminta käynnistyi Valion Oulun tehtaiden ulkoalueiden hoidolla yrityksen perustaja Jussi Tuohinon tuottamana. Tämän jälkeen toimintamme on kasvanut ja laajentunut ympäri Suomea kattavaksi vuosi vuodelta.

Visiomme on, että tulevaisuudessa toimimme koko Suomessa tuottaen laadukkaita ja monipuolisia kiinteistö- ja infrapalveluita. Kokonaisvaltaiset ratkaisut, joustavuus ja nopea reagointikyky hakea ratkaisut asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ovat vahvuuksiamme.

Sitoutuneisuutemme ja intohimomme toteuttaa asiakkaallemme haluttu lopputulos työssä kuin työssä on toimintamme valttikortteja, joista pidämme loppuun asti kiinni.

Tarjouspyyntö
PALVELUT
Yhteystiedot