Palvelualojen ammattiliiton ylityökiellolla heijastumia Alltimen palveluihin

PAM ry julisti 1.2.2018 ylityökiellon, joka koskee kaikkia ammattiliiton jäseniä. Jäsenistöön kuuluu laaja-alaisesti kiinteistöalan työntekijät, millä on suoria vaikutuksia Alltimen ja muiden kiinteistöyritysten tarjoamiin palveluihin.

Ylityökiellolla tulee olemaan vaikutuksia palvelukentässämme. Kriittiset toiminnot ja tarpeet asetetaan työssämme aina etusijalle ja niiden kohdalla Alltime pyrkii aina tekemään parhaansa myös poikkeavissa tilanteissa. Ikävä kyllä ainakin lumitöiden osalta on syytä varautua sovitusta poikkeaviin viivästymisiin.

Ylityökiellon vaikutukset tulevat heijastumaan myös iltaisin, yöaikaan ja viikonloppuna toteutettaviin työtehtäviin. Liputukset tullaan kuitenkin hoitamaan sovitusti. Tilanne jatkuu kunnes ylityökielto PAM ry:n toimesta päätetään.

Asiakaspalvelumme toimii normaalisti, mutta huomioittehan mahdollisen ruuhkautumisen. Kiireettömissä tapauksissa pyydämme lähettämään palautteen tai vikailmoituksen internetsivujemme kautta.

Me Alltimellä pahoittelemme vilpittömästi asiakkaillemme ylityökiellosta aiheutuvia haittoja. Vaikka ylityökielto tulee näkymään arjen sujumisessa, on hyvä muistaa tehtävien takana olevat työntekijät: Näiden ammattilaistemme arvokas työpanos on meidän kaikkien ilonamme tänään, huomenna, aina.

Kärsivällisyyttä toivoen, aurinkoista kevään odotusta toivottaen!

 

Jaa somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Sähköposti