Töihin meille

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Alltimen valttikortti on laadukas työ, josta emme yksilötasollakaan tingi. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen. Meillä jokaisen työntekijän tulee olla alansa vahva osaaja ja työmotivaation tulee näkyä myös ulospäin!

Yrityksemme kasvaessa organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita huipputekijöitä tiimiimme. Erityinen tarve tällä hetkellä on etenkin pääkaupunkiseudulla kiinteistöhuoltoalalla. Tämän lisäksi tarvetta on kausityövoimalle, esimerkiksi talvisin lumitöihin ja kesällä lomittajiksi kiinteistöhuollon tehtäviin eri toimipisteissämme. Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun, mikä voi toimia erinomaisena ponnahduslautana myös vakituisiin tehtäviin yrityksessämme.

"Organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita huipputekijöitä tiimiimme"
Jaana Mäntymaa
Henkilöstöpäällikkö

Alltime työnantajana

Työnantajana olemme kumppani, joka tarjoaa työntekijöillemme mielekkään ja itsenäisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä työtehtävissään. Tuemme työntekoa olemalla työnantajana joustava – ymmärrämme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen tärkeyden, sekä erilaisten elämäntilanteiden vaikutuksen työskentelyyn.

Meille on tärkeää olla työnantajana kannustava ja auttaa työntekijöitä saavuttamaan hyvä tasapaino työ- ja siviilielämän välillä. Palkitsemme myös hyvistä työsuorituksista ja tarjoamme työn suorittamiseen aina kunnon työvälineet.

Meillä vallitsee välitön ja iloinen työilmapiiri ilman turhaa byrokratiaa. Autamme sekä tuemme toisiamme työnarjessa ja olemme kaikessa toiminnassamme ammattimaisuuteen tähtäävä koko ajan kehittyä kasvuyritys. 

Työntekijänä Alltimella

Jokainen työntekijämme rakentaa osaltaan Alltimen ainutlaatuista tarinaa, tule mukaan energiseen joukkoomme.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu.

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia tutustua alalla työskentelyyn. Työharjoitteluun tai työkokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja hae heti!

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti alla olevasta linkistä. Avoimet hakemukset ovat meillä voimassa kuusi kuukautta ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu organisaatiossamme. Kerrothan mahdollisimman tarkasti, missä tehtävissä haluaisit työskennellä, mitä osaamista sinulta löytyy ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja hae heti!

Työntekijänä Alltimella

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia tutustua alalla työskentelyyn. Työharjoitteluun tai työkokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä.

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisesti opiskelijoille ja työkokeilijoille mahdollisuuksia tutustua kiinteistö-, kunnossapito ja siivousalan työskentelyyn sekä hallinnolliseen työhön. Työharjoittelijamme saavat ammattitaitoista työnohjausta ja erinomaisen ponnahduslaudan työllistyä alalle. Työharjoitteluun tai -kokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä. Kerrothan tarkasti, millaista työharjoittelupaikkaa etsit ja miltä paikkakunnalta.

Alltimella on mukavat työkaverit ja avoin työilmapiiri. Esimiehet ovat kannustavia ja huomioivat työntekijän henkilökohtaiset tarpeet.
Pekka

Työntekijänä Alltimella

Kasvuyrityksenä organisaatiomme kehittyy ja kasvaa koko ajan, joten tarvitsemmekin jatkuvasti uusia innostuneita huipputekijöitä tiimiimme. Voit olla joko alasta kiinnostunut ja innostunut tulokas tai jo alalla työskentelevä huippuammattilainen. 

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Alltimen valttikortti on laadukas työ, josta emme yksilötasollakaan tingi tehtävässä kuin tehtävässä. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen.

Jokainen työntekijämme rakentaa osaltaan Alltimen ainutlaatuista tarinaa, niin asiakkaiden suuntaan kuin työyhteisössämmekin. Työntekijän onkin tärkeää hahmottaa oman päivittäisen työnsä tärkeys kokonaisuuden rakentumisessa – olemme iloisia muut ihmiset huomioon ottavia ja energisiä alamme huippuosaajia.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti alla olevasta linkistä. Avoimet hakemukset ovat meillä voimassa vuoden ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu organisaatiossamme. Kerrothan mahdollisimman tarkasti, missä tehtävissä haluaisit työskennellä, mitä osaamista sinulta löytyy ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi. 

Allitimella työskentely on mukavaa, meidän tiimissämme on avoin ja huumorin rikastama ilmapiiri.
Merja

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisesti opiskelijoille ja työkokeilijoille mahdollisuuksia tutustua kiinteistö-, kunnossapito ja siivousalan työskentelyyn sekä hallinnolliseen työhön. Työharjoittelijamme saavat ammattitaitoista työnohjausta ja erinomaisen ponnahduslaudan työllistyä alalle.

Työharjoitteluun tai -kokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä. Kerrothan tarkasti, millaista työharjoittelupaikkaa etsit ja miltä paikkakunnalta. 

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin  ja hae heti osaksi energistä tiimiömme! Huomaathan, että voit jättää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen.

 • Siivooja kesätöihin

  Haemme nyt Kittilään kahta tekeväistä kesätyöntekijää kaivosympäristöön 🌞 Oletko kenties kauempaa, mutta haluaisit kokea Lapin valoisan kesän? Me mahdollistamme tarvittaessa sinulle myös majoituksen työkohteesi lähettyviltä. Työnkuvaasi kuuluisi siivoustyöt kaivoksen moninaisissa kohteissa. Työsuhde alkaa 1.6. ja päättyy 31.8., työsuhteen jatkuminen kesän jälkeenkin on mahdollinen. Työaika on 37,5h/vko. Toivomme sinulta:-luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti-hyvää fyysistä kuntoa työtehtävien suorittamiseen-rohkeaa ja motivoitunutta työasennetta-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia Tarjoamme sinulle: -Yhteisen sopimuksemme mukaisen, TES:n ylittävän palkan -Edenred työsuhde-edut sekä kattavat työterveyspalvelut-Laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineetLisätietoja työtehtävästä ja tiimistä antaa palveluesimies Kaisa Rytkönen, kaisa.rytkonen@kotihaltia.fiHaethan pian, täytämme paikan heti sopivan ammattilaisen löydettyämme!Kotihaltia Oy on siivouspalveluita tarjoava, Lapista kasvuun ja kehitykseen lähtenyt Alltime konserniin kuuluva yritys. Kotihaltialla siivouspalveluista vastaa tällä hetkellä viitisenkymmentä ammattitaitoista, yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta, työstään ylpeää ammattilaista.

 • Palveluohjaaja

  Etsimme nyt Ouluun ammattitaitoista, inspiroitunutta palveluohjaajaa siivoustiimimme vakituiseen työsuhteeseen. Tukenasi työssäsi toimii valloittava toimitusjohtajamme, muut palveluesimiehet, palveluohjaajat, sekä hallinnon assistentti. Työtehtäviisi kuuluu esihenkilötyön tukeminen, työvuorolistojen suunnittelu, perehdytys, työnohjaus ja päivittäiset työnjohtotehtävät. Toteutat myös siivoustyötä kentällä, seuraat työn laatua sekä sijaistat tarvittaessa esihenkilöitä. Työaikasi ajoittuu arkisin klo 06-16 välille. B-ajokortti on pakollinen työtehtävissä suoriutumiseen. Työturvallisuuskortti ja muut pätevyydet ovat eduksi. Toivomme sinultaPuhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoa, tai muuta vastaavaa koulutustaTieto-taitoa ja työkokemusta siivousalalta ja esimiestyöstäRohkeaa, eteenpäinpyrkivää asennetta Tiimihenkeä ja organisointikykyäTarjoamme sinulleLoistavan kasvuorganisaation työmahdollisuudetPätevän ammattimaisen, mutta rennon nauravaisen työympäristön kotoisassa Iinatin toimistossamme Palkkauksen yhteisen sopimuksen mukaanEdenred työsuhde-edut ja kattavat työterveyspalvelutLisätietoja työtehtävästä ja tiimistä antaa palveluesimiehemme Pinja Heikkuri, pinja.heikkuri@kotihaltia.fiHaethan pian, täytämme paikan heti sopivan ammattilaisen löydettyämme!

 • Nurmikonleikkaajia kesätöihin

  Etsimme nurmikonleikkaajia kesätöihin Ouluun tulevalle kesäkaudelle 2022. Nurmikonleikkaajan työpäivään kuuluu erilaisten nurmikko- ja niittoalueiden leikkuutyöt. Työ suoritetaan pääasiassa päältä ajettavalla nurmikonleikkurilla ja viimeistelyt tehdään käsityökoneilla. Työtä tehdään joko parityönä tai itsenäisesti. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 07-15 välille.Edellytämme työssä vähintään B-luokan ajokorttia. Koemme eduksi, että hakijalla olisi ennestään kokemusta viheralan töistä ja koneiden käytöstä. Myös tieturva 1 ja hätä-EA kortit katsotaan eduksi. Huolehdimme työntekijöidemme turvallisuudesta ja tarjoamamme työvaatteet ovat pirteän huomiovärityksen mukaiset.Työsuhde kestää sopimuksen mukaan kesäkauden yli. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja keskustelemme siitä tarkemmin viimeistään haastatteluissa.  Olisitko sinä meidän ensi kesän ahkera ja innokas katu- ja puistoalueiden nurmikonleikkaaja?  Hae nyt, täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!

 • Siivooja

  Haluatko tehdä töitä, mutta suoda tilaa myös vapaa-ajalle? Haemme nyt Ouluun kahta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. 🌞Toiselle siivoojalle tarve on n. 4-5 päivää viikossa ja toisen siivoojan kutsumme töihin tarvittaessa. Kotihaltian siivoojana vastaat itsenäisesti tai työparisi kanssa asiakaskohteidemme siivouksesta. Päivittäisessä työssä sinua tukee mukava ja reipas siivoustiimi sekä Kotihaltian esihenkilöt. Työn sujuvuuden kannalta on välttämätöntä, että sinulta löytyy B-ajokortti. Et tarvitse kuitenkaan työskentelyssä omaa autoa, sillä sinulla on työpäivän aikana käytettävissä yrityksemme auto.Toivomme sinulta:- puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutusta ja työkokemusta - luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti- hyvää fyysistä kuntoa työtehtävien suorittamiseen- rohkeaa ja motivoitunutta työasennetta ja tiimihenkeä Tarjoamme sinulle: - rennon nauravaisen tiimin, jonka kanssa jakaa työarki- alan TES mukaisen palkan- Edenred työsuhde-edut sekä Pihlajalinnan työterveyspalvelut- laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineetLisätietoja työtehtävästä ja tiimistä antaa palveluesimies Pinja Heikkuri, pinja.heikkuri@kotihaltia.fiHaethan pian, täytämme paikan heti sopivien ammattilaisten löydyttyä!

 • Siivooja

  Haemme nyt Ouluun siivoojaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. 🌞Kotihaltian siivoojana vastaat itsenäisesti tai työparisi kanssa asiakaskohteidemme siivouksesta. Päivittäisessä työssä sinua tukee mukava ja reipas siivoustiimi sekä Kotihaltian esihenkilöt. Työn sujuvuuden kannalta on välttämätöntä, että sinulta löytyy B-ajokortti. Et tarvitse kuitenkaan työskentelyssä omaa autoa, sillä sinulla on työpäivän aikana käytettävissä yrityksemme auto.Toivomme sinulta:- puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutusta ja työkokemusta - luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti- hyvää fyysistä kuntoa työtehtävien suorittamiseen- rohkeaa ja motivoitunutta työasennetta ja tiimihenkeä Tarjoamme sinulle: - rennon nauravaisen tiimin, jonka kanssa jakaa työarki- alan TES mukaisen palkan- Edenred työsuhde-edut sekä kattavat työterveyspalvelut- laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineetLisätietoja työtehtävästä ja tiimistä antaa palveluesimies Pinja Heikkuri, pinja.heikkuri@kotihaltia.fiHaethan pian, täytämme paikan heti sopivan ammattilaisen löydettyämme!

 • Avoin työpaikkahakemus

  Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan tiimiimme! Meillä Alltimellä tehdään työtä rohkeasti, itsenäisesti ja vastuullisesti. Joukossamme työskentelee aitoja ja intohimoisia ammattilaisia niin toimistolla kuin kentällä. Tarjoamme aina työntekijöillemme laadukkaat työvälineet ja varusteet, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä maksamme vähintään alan TES mukaista palkkaa. Kuinka sinä sopisit osaksi Alltimen tulevaisuutta? Mitä me Alltimellä voisimme tarjota sinun urakehityksellesi? Jätä meille yhteystietosi ja hakemuksesi, mikäli kiinnostuit meistä työnantajana.Hae nyt

 • Työharjoitteluun Alltimelle

  Alltime on alati kasvava ja kehittyvä yritys, joten rekrytoimme jatkuvasti uusia innostuneita tekijöitä joukkoomme. Suomalaisena perheyrityksenä me Alltimella arvostamme jokaisen työntekijän ja harjoittelijan panosta, niinpä meillä on myös hyvät jatkotyöllistymis- ja etenemismahdollisuudet. Meillä harjoittelijatkin ovat tärkeä osa tiimiä arvokkaiden tuoreiden ideoidensa ja työpanoksensa kanssa. Ohjaajaltasi ja kollegoiltasi saat ammattitaitoista työnohjausta, tärkeitä oppeja sekä ennen kaikkea mukavan harjoittelukokemuksen. Jätä avoin harjoitteluhakemuksesi meille Alltimelle ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!Hae nyt

Ainutlaatuiset uratarinamme

Alltimella työskentelee useiden alojen ammattilaisia erilaisissa työtehtävissä ja jokaisen urapolku on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.  Tutustu työntekijöidemme mielenkiitoisiin uratarinoihin ja innostu uudelle uralle.

Alltimella työpäivän saa suunnitella itse ja on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen. Vapaus tuo tulleessaan myös paljon vastuuta, mikä lisää työmotivaatiota.
Kimmo

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin