Töihin meille

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Alltimen valttikortti on laadukas työ, josta emme yksilötasollakaan tingi. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen. Meillä jokaisen työntekijän tulee olla alansa vahva osaaja ja työmotivaation tulee näkyä myös ulospäin!

Yrityksemme kasvaessa organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita huipputekijöitä tiimiimme. Erityinen tarve tällä hetkellä on etenkin pääkaupunkiseudulla kiinteistöhuoltoalalla. Tämän lisäksi tarvetta on kausityövoimalle, esimerkiksi talvisin lumitöihin ja kesällä lomittajiksi kiinteistöhuollon tehtäviin eri toimipisteissämme. Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun, mikä voi toimia erinomaisena ponnahduslautana myös vakituisiin tehtäviin yrityksessämme.

"Organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita huipputekijöitä tiimiimme"
Jaana Mäntymaa
Henkilöstöpäällikkö

Alltime työnantajana

Työnantajana olemme kumppani, joka tarjoaa työntekijöillemme mielekkään ja itsenäisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä työtehtävissään. Tuemme työntekoa olemalla työnantajana joustava – ymmärrämme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen tärkeyden, sekä erilaisten elämäntilanteiden vaikutuksen työskentelyyn.

Meille on tärkeää olla työnantajana kannustava ja auttaa työntekijöitä saavuttamaan hyvä tasapaino työ- ja siviilielämän välillä. Palkitsemme myös hyvistä työsuorituksista ja tarjoamme työn suorittamiseen aina kunnon työvälineet.

Meillä vallitsee välitön ja iloinen työilmapiiri ilman turhaa byrokratiaa. Autamme sekä tuemme toisiamme työnarjessa ja olemme kaikessa toiminnassamme ammattimaisuuteen tähtäävä koko ajan kehittyä kasvuyritys. 

Työntekijänä Alltimella

Jokainen työntekijämme rakentaa osaltaan Alltimen ainutlaatuista tarinaa, tule mukaan energiseen joukkoomme.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu.

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia tutustua alalla työskentelyyn. Työharjoitteluun tai työkokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja hae heti!

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti alla olevasta linkistä. Avoimet hakemukset ovat meillä voimassa kuusi kuukautta ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu organisaatiossamme. Kerrothan mahdollisimman tarkasti, missä tehtävissä haluaisit työskennellä, mitä osaamista sinulta löytyy ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja hae heti!

Työntekijänä Alltimella

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia tutustua alalla työskentelyyn. Työharjoitteluun tai työkokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä.

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisesti opiskelijoille ja työkokeilijoille mahdollisuuksia tutustua kiinteistö-, kunnossapito ja siivousalan työskentelyyn sekä hallinnolliseen työhön. Työharjoittelijamme saavat ammattitaitoista työnohjausta ja erinomaisen ponnahduslaudan työllistyä alalle. Työharjoitteluun tai -kokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä. Kerrothan tarkasti, millaista työharjoittelupaikkaa etsit ja miltä paikkakunnalta.

Alltimella on mukavat työkaverit ja avoin työilmapiiri. Esimiehet ovat kannustavia ja huomioivat työntekijän henkilökohtaiset tarpeet.
Pekka

Työntekijänä Alltimella

Kasvuyrityksenä organisaatiomme kehittyy ja kasvaa koko ajan, joten tarvitsemmekin jatkuvasti uusia innostuneita huipputekijöitä tiimiimme. Voit olla joko alasta kiinnostunut ja innostunut tulokas tai jo alalla työskentelevä huippuammattilainen. 

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Alltimen valttikortti on laadukas työ, josta emme yksilötasollakaan tingi tehtävässä kuin tehtävässä. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen.

Jokainen työntekijämme rakentaa osaltaan Alltimen ainutlaatuista tarinaa, niin asiakkaiden suuntaan kuin työyhteisössämmekin. Työntekijän onkin tärkeää hahmottaa oman päivittäisen työnsä tärkeys kokonaisuuden rakentumisessa – olemme iloisia muut ihmiset huomioon ottavia ja energisiä alamme huippuosaajia.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen nopeasti ja helposti alla olevasta linkistä. Avoimet hakemukset ovat meillä voimassa vuoden ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä avautuu organisaatiossamme. Kerrothan mahdollisimman tarkasti, missä tehtävissä haluaisit työskennellä, mitä osaamista sinulta löytyy ja millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi. 

Allitimella työskentely on mukavaa, meidän tiimissämme on avoin ja huumorin rikastama ilmapiiri.
Merja

Työharjoitteluun Alltimelle

Tarjoamme monipuolisesti opiskelijoille ja työkokeilijoille mahdollisuuksia tutustua kiinteistö-, kunnossapito ja siivousalan työskentelyyn sekä hallinnolliseen työhön. Työharjoittelijamme saavat ammattitaitoista työnohjausta ja erinomaisen ponnahduslaudan työllistyä alalle.

Työharjoitteluun tai -kokeiluun voit hakea helposti työharjoitteluun meille -linkistä. Kerrothan tarkasti, millaista työharjoittelupaikkaa etsit ja miltä paikkakunnalta. 

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin  ja hae heti osaksi energistä tiimiömme! Huomaathan, että voit jättää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen.

  • Työpäällikkö Suomen sisävesille

    KETÄ ME OLEMME Alltime on suomalainen kiinteistö- ja infrapalveluita tarjoava perheyritys, jonka toimintaa kuvastaa aitous, luotettavuus ja innostus tekemiseen. Liikevaihtomme konsernissa on 25M€ ja työllistämme 240 työntekijää. Sitoutuneisuutemme ja intohimomme toteuttaa asiakkaallemme haluttu lopputulos työssä kuin työssä on toimintamme valttikortteja, joista pidämme loppuun asti kiinni. Työyhteisömme on tiivis, autamme toisiamme ja sparraamme työkavereita vaikeissakin tilanteissa. MITÄ ME ETSIMME Haemme nyt Alltime konserniin kuuluvalle Väylätiimi Oy:lle kunnossapidon TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Suomen sisävesille. Väylätiimi Oy on kasvava 2M€ liikevaihtoa pyörittävä kasvuyritys. Teemme vesiväylien infran huolto- ja kunnossapitotöitä, pääasiassa väylänhoitoa meri- ja sisävesialueilla. Vastuullemme kuuluu Suomessa lähes 10 000 merenkulun turvalaitetta etelästä Hangosta aina Inarijärvelle Lappiin. Asiakkaitamme on muun muassa Väylävirasto ja kunnat sekä kaupungit. TYÖPÄÄLLIKÖN TYÖTEHTÄVÄT JA VASTUUALUEET Keskeisiä työtehtäviäsi ovat työnjohtotehtävät Suomen sisävesialueilla urakka-alueillamme Tampere-Päijänne-Joensuu. Työsuunnitelmien teko ja väylänhoidon operoinnin suunnittelu sekä seuraaminen. Henkilöstön, kaluston ja materiaalien hallinta sekä suunnittelu, budjetointi ja urakkalaskenta yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Osallistuminen itse väylänhoitotöihin vesillä ja maissa tarpeen mukaan. Kuljetustehtävät, raportointityöt ja IT-järjestelmän ylläpito. Yhteydenpito asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin sekä työmaakokouskäynnit. Yrityksen palveluiden markkinointi eri sidosryhmille.  TARJOAMME SINULLE - Luotettavan työnantajan - Rennon ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa viihtyy - Osaavan ja monipuolisen työtiimin - Haastavan ja palkitsevan työtehtävän - Mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti niin johtamisessa kuin ammatillisestikin - Kilpailukykyisen palkan ODOTAMME, ETTÄ SINULTA LÖYTYY - Vähintään kahden vuoden työkokemus Infra-alalta: vesiväylien hoidon tai ylläpidon urakoista - Rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, rakennustekniikan, merenkulun (merikapteeni) tutkinto tai muun teknillinen vähintään teknikon koulutus. Myös valmistuvat opiskelijat huomioidaan. - Kiinnostusta ja kokemusta vesillä liikkumisesta - Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja - Ajokortti B, mielellään C1 - matkustushalukkuutta ja valmiutta TOIVOMME, ETTÄ SINULTA LÖYTYY (JOS EI LÖYDY, NIIN KOULUTAMME) - Rakennuttajan pätevöityskoulutus, Infran kunnossapidon (KUP) tai YSE-98-koulutus - Kuljettajan kirja (vesiliikenne) Haethan meille mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Väylätiimin toimitusjohtaja Antti Sappinen 0400557548, antti.sappinen@alltime.fi Hae nyt

  • Avoin työpaikkahakemus

    Voit jättää meille yhteystietosi ja hakemuksesi, mikäli kiinnostuit meistä työnantajana. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Hae nyt

  • Työharjoitteluun Alltimelle

    Rekrytoimme jatkuvasti uusia innostuneita tekijöitä joukkoomme. Jätä avoin työhakemuksesi meille Alltimelle ja me olemme sinuun yhteydessä sopivien työtehtävien avautuessa. Hae nyt

Ainutlaatuiset uratarinamme

Alltimella työskentelee useiden alojen ammattilaisia erilaisissa työtehtävissä ja jokaisen urapolku on yksilöllinen ja ainutlaatuinen.  Tutustu työntekijöidemme mielenkiitoisiin uratarinoihin ja innostu uudelle uralle.

Alltimella työpäivän saa suunnitella itse ja on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen. Vapaus tuo tulleessaan myös paljon vastuuta, mikä lisää työmotivaatiota.
Kimmo

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin