Töihin Alltimelle

Yrityksemme kasvaessa organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita huipputekijöitä tiimiimme. Erityinen tarve tällä hetkellä on etenkin pääkaupunkiseudulla kiinteistöhuoltoalalla. Tämän lisäksi tarvetta on kausityövoimalle, esimerkiksi talvisin lumitöihin ja kesällä lomittajiksi kiinteistöhuollon tehtäviin eri toimipisteissämme. Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun, mikä voi toimia erinomaisena ponnahduslautana myös vakituisiin tehtäviin yrityksessämme.

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Alltimen valttikortti on laadukas työ, josta emme yksilötasollakaan tingi. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen. Meillä jokaisen työntekijän tulee olla alansa vahva osaaja ja työmotivaation tulee näkyä myös ulospäin!

Työnantajana tarjoamme työntekijälle mielekkään ja itsenäisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä edetä tehtävissään. Pyrimme tukemaan työntekoa olemalla työnantajana joustava ja tarjoamalla tekijöille aina kunnon työvälineet. Tarjoamme pienen yrityksen välittömän ilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa, ollessamme kuitenkin kaikessa toiminnassamme ammattimaisuuteen tähtäävä ja koko ajan kehittyä kasvuyritys. Pyrimme työnantajana myös joustamaan työntekijän eri elämäntilanteissa, sekä palkitsemaan aina hyvistä työsuorituksista.

Avoin työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, txt, .
    Mahdollisen henkilötunnuksen sijaan pyydämme käyttämään liitteiden materiaalissa pelkkää syntymäaikaa.
    Alltime käsittelee henkilötietoja yrityksessä GDPR-vaatimusten mukaisesti. Lähettääksesi lomakkeen tulee sinun lukea ja hyväksyä GDPR-seloste.
  • Alltime Oy:n tietosuojalauseke