Töihin Alltimelle

Yrityksemme kasvaessa organisaatiomme kehittyy ja tarvitsemme koko ajan uusia, osaavia ja motivoituneita tekijöitä niin Ouluun kuin Rovaniemellekin. Erityisesti olemme kiinnostuneita osaavista remonttimiehistä (esim. talotekniikan osaajat ja kirvesmiehet), koneenkuljettajista – sekä tietenkin osaavista ja oikean asenteen omaavista kiinteistönhoitajista. Sopivat ihmiset koulutamme tarpeen tullen kiinteistönhoitajan ammattiin myös työn ohessa. Kausityövoimaa palkkaamme talvisin lumitöihin ja kesällä lomittajiksi, esim. nurmikonleikkuuseen. Tarjoamme myös mielellämme opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun, sekä parhaille jatkossa vakituiseen työhönkin.

Työntekijöiltä odotamme erityisesti kykyä vastuunottoon ja itsenäiseen työskentelyyn. Asiakaspalvelutyössä odotamme myös ihmissuhdetaitoja, reipasta ja iloista asennetta, sekä kykyä joustaa tarpeen tullen. Meillä jokaisen työntekijän tulee olla alansa vahva osaaja ja työmotivaation tulee näkyä myös ulospäin!

Työnantajana tarjoamme työntekijälle mielekkään ja itsenäisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa tehtävissään. Pyrimme tukemaan työntekoa olemalla työnantajana joustava ja tarjoamalla tekijöille aina kunnon työvälineet. Tarjoamme pienen yrityksen välittömän ilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa, ollessamme kuitenkin kaikessa toiminnassamme ammattimaisuuteen tähtäävä ja koko ajan kehittyä kasvuyritys. Pyrimme työnantajana myös joustamaan työntekijän eri elämäntilanteissa, sekä palkitsemaan aina hyvistä työsuorituksista.

Avoin työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, txt, .
    Mahdollisen henkilötunnuksen sijaan pyydämme käyttämään liitteiden materiaalissa pelkkää syntymäaikaa.