Kiinteistöhuolto

Tarjoamme asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen ennakoivaa kiinteistöhuoltoa luoden turvallisuutta kiinteistöjen asukkaille ja muille käyttäjille. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen huoltotöistä. Ulkoalueilla vastaamme nurmikonleikkuusta, lumitöistä, hiekoituksesta, ja yleisestä siisteydestä. Meiltä saat myös piha-alueiden vihersuunnittelun sekä toteutuksen.

Tuotamme kiinteistöhuollon palveluita toimipaikoillamme (hyperlinkki toimipiste karttaan) Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulun talousalueella ja Rovaniemellä. Päivisin tehtävien huolto- ja korjaustöiden lisäksi päivystämme ympäri vuorokauden ovenavauksissa ja kiireellisissä tehtävissä. Meiltä saa myös remontointi- ja sähköasennukset ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Seuraamalla energiankulutusta autamme pitämään taloyhtiöiden kulut hallinnassa ja näin tuottamaan säästöjä asiakkaallemme.

Palvelumme suoritetaan luotettavan, tehokkaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Olemme aina helposti tavoitettavissa ja kommunikaatio yrityksen ja asiakkaiden välillä sujuu vaivattomasti. Meille voi jättää huoltopyynnön verkkolomakkeella (hyperlinkki lomakkeelle) tai soittaa palvelunumeroomme. Panostamme palveluissamme laadukkaaseen työn jälkeen. Vahvuutenamme on joustavuus ja asiakaslähtöisen palvelukokonaisuuden tuottaminen.

Lorem ipsum dolor sit amet 10 vuotta, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Havumäen Kaarnalinna