Palvelutarjonta

Alltimen kiinteistöhuoltopalvelut huolehtii kiinteistöjen ylläpitoon kuuluvat huolto- ja siivoustyöt asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja teollisten tilojen sisätiloissa sekä ulkoalueilla. Asiakkaidemme kanssa teemme joustavia ja palveluntarpeen yksilöllisyyden huomioivia sopimuksia. Alltimen työtä ohjaa yrityksen toimintamalli; aidosti luotettava toimija.

As Oy Oulun Isokatu 39 kiinteistöhuollosta jo vuosia vastannut Alltime Oy on toiminut ammattitaidolla ja luotettavasti. Suosittelemme Alltime Oy:n palveluja.
hallitus, As Oy Oulun Isokatu 39

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen ennakoivaa kiinteistöhuoltoa.

Siivouspalvelut

Puhtaat tilat luovat hyvinvointia ja lisäävät viihtyvyyttä niin toimistoissa kuin taloyhtiöissä. Siivousalan ammattilaisemme huolehtivat tilojenne siisteydestä.

Konepalvelut​

Ulkoalueiden proaktiivinen kunnossapito takaa turvallisen ja toimivan pihan ympäri vuoden.​

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen ennakoivaa kiinteistöhuoltoa

Siivouspalvelut

Ammattitaitoinen siivouspalvelumme huolehtii asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen siisteydestä.

Konepalvelut​

Ulkoalueiden proaktiivinen kunnossapito takaa turvallisen ja toimivan pihan ympäri vuoden.​

Kiinteistöhuolto

Sinua lähellä oleva kiinteistöhuolto tuntee tarkoin tarpeenne ja varmistaa toiminnallaan taloyhtiösi asukkaiden ja muiden toimijoiden viihtyisän ja turvallisen ympäristön. Olemme apunasi vuoden jokaisena päivänä, tarvittaessa kellon ympäri.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen huoltotöistä. Ulkoalueilla vastaamme nurmikonleikkuusta, lumitöistä, hiekoituksesta, ja yleisestä siisteydestä. Meiltä saat myös piha-alueiden vihersuunnittelun sekä toteutuksen.

Seuraamalla energiankulutusta autamme pitämään taloyhtiöiden kulut hallinnassa ja näin tuottamaan säästöjä asiakkaallemme.

Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina ja joka tilanteessa  lupaukset, joita asiakkaillemme annamme. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon.

Olemme helposti lähestyttävissä ja kommunikaatio kanssamme on vaivatonta. Meille voi jättää huoltopyynnön verkkolomakkeella tai soittaa palvelunumeroomme.

"Alltimen laadukas ylläpito- ja huoltotoiminta tuottavat asiakkaillemme turvallista ja viihtyisää asuinympäristöä. Jatkamme luottamuksellista yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”
toiminnanjohtaja Kirsti Saviaro, Domus Arctica -säätiö
Kiitokset Alltimelle, joka meidän taloyhtiömme pihoja aurailee. Tänään hallituksen kokouksessa esitettiin positiivisia puheenvuoroja kyseiseen asiaan liittyen ja olen itsekin pistänyt merkille hyvin tehdyt työt, erityisesti ulkoalueilla.
hallituksen pj, As Oy Kempeleen Kilta

Siivouspalvelut

Osaava ja ammattitaitoinen siivouspalvelumme huolehtii asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen siisteydestä sekä yleisestä viihtyvyydestä. 

Siivouspalvelumme huolehtii asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen siisteydestä sekä yleisestä viihtyvyydestä. Yleisten ja yhteisten tilojen ylläpitosiivous, ikkunanpesut ja huoneistosiivoukset hoituvat osaavalta ja luotettavalta henkilökunnaltamme. Pintamateriaalien oikeaoppinen hoito, säännölliset ikkunoiden pesut ja peruspesut pidentävät materiaalien käyttöikää ja ylläpitävät tilojen arvoa.

Siivouspalveluihimme kuuluvat:

Remontti- ja sähkötyöt

Saat meiltä kattavasti remontointi- ja sähkötyöt niin sisä- kuin ulkotiloihin. Meiltä onnistuu erilaiset kodinremontit sekä liiketilojen korjausremontit. Tarjoamme remontointi- ja sähköpalveluitamme niin yksityisille henkilöille kuin myös taloyhtiölle ja yrityksille.

Remontointipalvelut:

Sähköpalvelut:

”Alltimen toiminta on ollut sellaista, että me emme edes huomaa mitä tapahtuu, mutta asiat hoituvat ikään kuin itsestään"
TOIMITUSJOHTAJA BENGT WESTERHOLM, BEWESHIP OY AB
Kiitokset Alltimelle, joka meidän taloyhtiömme pihoja aurailee. Tänään hallituksen kokouksessa esitettiin positiivisia puheenvuoroja kyseiseen asiaan liittyen ja itsekin olen pistänyt merkille hyvin tehdyt työt, erityisesti ulkoalueilla.
hallituksen puheenjohtaja, As Oy Kempeleen Kilta

Konepalvelut

Ulkoalueiden proaktiivinen kunnossapito takaa turvallisen ja toimivan pihan ympäri vuoden.​

Meiltä löytyy nykyaikaiset koneet ja laitteet pihojen lumitöihin, hiekoitukseen, harjauksiin ja pesuihin asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen ulkoalueille.

Konepalvelut:

Ota yhteyttä
ja kysy tarjousta palveluistamme

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pikaisesti.