Asiakastarinat

Meille asiakas on ykkönen! Näiltä sivuilta löydät muutaman vastauksen siihen, miksi sinun kannattaa valita Alltime Oy palveluntuottajaksesi. Meille on tärkeää, että huoltoyhtiö hoitaa kaikki sopimuksessa mainitut asiat ajallaan ja sillä asenteella sekä ammattitaidolla, kun on sovittu. Ja jos sinulle sattuisi tulemaan muita tarpeita, tiedät aina kenelle voit soittaa, jotta saat asiasi hoidettua helposti ja nopeasti.

Oletko Alltimen asiakas? Sopisiko sinun tarinasi tälle sivulle? Miksipä ei – kerro asiasta yhteyshenkilöllesi!

As Oy Oulun Isokatu 39 kiinteistöhuollosta jo vuosia vastannut Alltime Oy, on toiminut ammattitaidolla ja luotettavasti. Suosittelemme Alltime Oy:n palveluja.
As Oy Oulun Isokatu 39 hallitus

Fennovoima

”Alltime on hoitanut kiinteistöjämme vuodesta 2017 alkaen ja he tekevät Fennovoimalle ulkoalueiden kunnossapidon työtehtäviä. Näihin kuuluu muun muassa talvisin teiden ja pihojen auraukset sekä liukkaudentorjunta. Kesäisin Alltime hoitaa nurmikon leikkuut ja yleisen siistimisen. Ulkoalueisiin kuuluu kaikki tiet pyöräteineen sekä rakennusten pihat ja parkkipaikat. Teitä on yhteensä noin 25 kilometriä.

Meillä on erittäin mukava tilanne, koska meillä on Alltimelta oma työntekijä täällä töissä ja hänelle on helppo soittaa ja tilata erilaisia töitä. Meillä toimii hyvin se, että asiat ja työtehtävät saadaan hoidettua nopealla aikataululla suoraan täällä paikan päällä.

Alltimen työntekijät ovat mukavia ja työnsä huolella tekeviä.”

Site services manager
Auli Hietala, Fennovoima

Qstock Oy

”Saimme Alltimelta Qstock-festivaalille puhtaanapidon tarpeisiin juuri tarvittavaa lisätukea. 40 000 festivaalivierasta kahden päivän aikana jättävät ilon oheistuotteena oman jälkensä alueelle, ja Alltime hoiti loistavasti oman osuutensa. Festivaalipäivien välisiivoukset sekä lakaisukoneilla tehdyt siivoukset festivaalikansan poistuttua tehtiin ajallaan ja hyvällä yhteistyöllä. Lopputuloksesta saatiin kiitosta asiakkaita ja muita sidosryhmiä myöten.”

Tuotantopäällikkö
Anna Lanas, Qstock Oy

Beweship Oy Ab

”Yhteistyö Alltime Oy:n kanssa alkoi tammikuussa 2019. Alltime hoitaa Vantaan pääkonttorimme kiinteistöjä, sekä terminaali- ja varastorakennusta. Alltimen toiminta on ollut sellaista, että me emme edes huomaa mitä tapahtuu, mutta asiat hoituvat ikään kuin itsestään.

Koska olemme itse kolmannen sukupolven perheyritys, teemme mielellämme yhteistyötä perheyritysten kanssa. Olen vuosien varrella huomannut, että perheyrityksessä usein on huomattavan paljon parempi sitoutuminen asiakkaisiin ja kommunikointi on mutkattomampaa.

Uskon pitkäjänteiseen yhteistyöhön, sillä vasta kun ihmiset tutustuvat toisiinsa luottamus syvenee ja yhteistyö paranee. On hyvä muistaa, että yhtiöt eivät tee yhteistyötä yhtiöiden kanssa, vaan ihmiset tekevät yhteistyötä ihmisten kanssa.”

Toimitusjohtaja
Bengt Westerholm, Beweship Oy Ab

Domus Arctica

”Domus Arctica-säätiö ja Alltime Oy aloittivat kumppanuutensa jo vuonna 2008. Alltime on kuluneen yli 10 vuoden aikana hoitanut piha-alueitamme sekä talvi- että kesäaikana. Laadukas ylläpito- ja huoltotoiminta  tuottavat asiakkaillemme turvallista ja viihtyisää asuinympäristöä. Jatkamme luottamuksella yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”

Toiminnanjohtaja
Kirsti Saviaro, Domus Arctica -säätiö

Valio

”Alltime Oy on hoitanut Valio Oy Oulun kiinteistöjä ja ulko-alueita noin 20 vuotta. Töihin kuuluu ulkoalueiden talvikunnossapito, viheralueiden hoito, vesikattojen puhdistukset sekä ulkoalueiden siistiminen.

Alltime hoitaa pyydetyt tehtävät oma-aloitteisesti ja sopimuksen mukaisesti. Pitkä yhteistyö on parantanut omatoimisuutta entisestään. Ison tehdasalueen kunnossapidossa on luonnollisesti välillä myös haasteita, mutta hyvällä yhteistyöllä olemme selvinneet niistä. Tehdasalue on pysynyt turvallisena ja siistinä. Tämä näkyy mm. liukkauden torjunnassa, lumen aurauksessa sekä viheralueiden hoidossa.

Joustavuus ja luottamus on rakentunut hyvälle tasolle. Organisaatiorakenne on pysynyt tiiviinä ja asiat hoituvat yhteyshenkilön kautta.

Lisäksi olemme tilanneet Alltimelta projektiluontoisia kiinteistön korjaus- ja remonttitöitä.

Alltimen henkilöstöstä löytyy osaamista monelta alalta ja kalustoa monenlaiseen tekemiseen. Kuulemme mielellämme tarjolla olevista uusista palveluista, jotka kehittäisivät yhteistyötä entisestään.”

Valio Oy, Oulun Tehdas
Risto Ervasti