Rovaniemeltä tilannekatsausta

Talvi on edennyt mukavaa vauhtia, ja Rovaniemellä 1.2.2019 alkanut katujen kunnossapitourakka on saatu startattua työntäyteisissä merkeissä.

Tällä hetkellä käynnissä on polanteenpoisto, joka kestää vielä viikon – kahden ajan. Polanteenpoisto tehdään myös kaupungin määritysten mukaisesti alemmalle tieverkolle.

Polanteenpoiston lisäksi teitä levennetään ja penkkoja kaadetaan, joka puolestaan edistää teiden kuivumista ja sulamista. Myös lunta ajetaan pois ahtaimmista paikoista.

Edellä mainittujen ohessa tehdään runsaasti liukkaudentorjuntaa, eli hiekoitus ja auraustyö tietysti jatkuvat.

Kenttien hoito jatkuu edelleen. Myös kentillä siirretään lumia, jotta sulamisvedet eivät valuisi kentälle ja näin ollen kenttä pysyisi mahdollisimman pitkään käyttökelpoisena. Myös puistojen puhtaanapito ja talvikunnossapito jatkuu.

Edellä mainittujen lisäksi Alltime Napapiirillä valmistaudutaan myös kevääseen ja kesään:

Lisäksi työnjohto suunnittelee parhaillaan kevätsiivouksen alaisia harjausalueita ja kalustoa tähän on jo hankittu. Niin ikään kesätyöntekijöiden paikat on avattu haettavaksi ja haastattelujakin tehdään. Jotta valmistautuminen saataisiin vietyä mahdollisimman pitkälle kesään, on nurmenleikkauskalustoa ja muuta kesähoitoon liittyvää kalustoa parhaillaan hankinnassa.

Jaa somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Sähköposti