Kiinteistöhuolto

Alltime kiinteistöhuolto palvelee asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen huoltotöissä ylläpitäen kiinteistöjä ja luoden turvallisuutta asukkaille ja muille käyttäjille. Huolehdimme kiinteistöjen sisätilojen huoltotöistä. Piha-alueilla huolehdimme nurmikonleikkuusta, lumitöistä, hiekoituksesta, ja siistimisestä.
Meiltä saa myös piha-alueiden vihersuunnittelun ja toteutuksen tarvittaessa.

Tarjoamme kiinteistöhuollon palveluita toimipaikoillamme Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulun talousalueella, ja Rovaniemellä. Työaikana tehtävien huolto- ja korjaustöiden lisäksi kiinteistönhoitajamme päivystävät ympäri vuorokauden ovenavauksissa ja kiireellisissä tehtävissä. Lisäksi palveluihimme kuuluu LVIA- ja sähköasennukset ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Seuraamalla energiankulutusta pystymme pitämään taloyhtiöiden kulut hallinnassa ja tuottamaan säästöjä asukkaille. Kaikki tehtävät suoritetaan ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta vastuullisesti ja turvallisuutta noudattaen.

Olemme helposti tavoitettavissa ja kommunikaatio yrityksen ja asiakkaiden välillä sujuu mutkattomasti.  Panostamme palveluissamme laadukkaaseen työn jälkeen. Vahvuutemme on joustavissa ja palveluntarpeen yksilöllisyyden huomioivissa sopimuksissa.  Työntekijämme saavat työpyynnöt sähköisenä suoraan mobiililaitteisiinsa ja pystyvät ketterästi hoitamaan ja kuittaamaan suoritetut tehtävät. Meille voi jättää huoltopyynnön verkkolomakkeella tai soittaa asiakaspalveluumme, joka välittää huoltopyynnöt kiinteistöhuoltajille.

Konepalvelut kiinteistöille

Meiltä löytyy asiamukaiset koneet ja laitteet pihojen lumitöihin, hiekoitukseen, harjauksiin ja pesuihin. Teemme pihojen kaivinkonetyöt, puiden kaadot, lumen- ja maanajot, parkkihallien pesut sekä hiekkalaatikkojen hiekkojen vaihdot. Kysy tarjous tarvitsemaasi konepalveluun tarjouspyyntölomakkeella.
Voit ottaa myös yhteyttä suoraan konepalveluiden työnjohtaja Mika Kokkoon.

  • 24 h päivystys ja ovenavauspalvelu kaikilla kiinteistöhuollon toimipaikoillamme.
  • Ennakkohuollot ja vikakorjaukset ennaltaehkäisevät vahinkoja.
  • Kulutuksien seuranta ja energiatehokkuus tuottavat säästöjä asukkaille.
  • Ulkoalueiden kunnossapito takaa turvallisen ja toimivan pihan ympäri vuoden.
  • Graffitien poistot.
  • Viheralueiden hoito, suunnittelu ja toteutus osana viihtyisää elinympäristöä.
  • Vikailmoitus verkossa asukkaille.
  • LVI- ja sähköasennukset ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta.

Tarjouspyyntö