Alueurakointi

Alltime Oy:n alueurakoinnin tehtäviin kuuluu teiden, ulkoliikunta-alueiden, leikkipuistojen ja viheralueiden kunnossapito. Tällä hetkellä Alltime hoitaa Kirkkonummen kunnalle kantatie 51:n eteläpuolista alueurakkaa. Sopimus on voimassa 1.10.2017 – 30.9.2020. Lisäksi Alltime Oy tuottaa Rovaniemen laajaa aluehoito- ja kiinteistöurakkaa 1.2.2019. Lisää urakoista Palvelut-sivun kartasta.

Edellä mainittujen lisäksi Alltime Oy aloitti Järvenpään aluehoitourakan 1.5.2019. Urakkaan katujen ja muiden kulkuväylien sekä puistojen, torien ja aukioiden puhtaanapito, lumenauraus, hiekoitus, hiekanpoisto sekä istutusten hoito ja liikenteenohjauslaitteiden vaihto ja huolto. Sopimuksen myötä myös Järvenpään kaupungin kunnossapitoyksikön henkilöstö siirtyi Alltimelle.

Lisäksi olemme erikoistuneet vesiväylien ja satamien huoltotöihin, joiden parissa työskentelemme tällä hetkellä Kainuun ja Lapin vesistöillä liikenneviraston kanssa solmimamme sopimuksen mukaan ajalla 2016-2021.

Huollamme rata-alueita ja rautatieasemia Pohjois-Pohjanmaan ja Ylä-Savon alueilla. Henkilökunnallamme on voimassa olevat ratatyöturvallisuus-, ratatyövastaavan-, ja turvamiespätevyys.

Tarjoamme pätevöityneen henkilökunnan leikkipuistojen ja leikkikenttien huollon, asennuksen, valvonnan, tarkastamisen ja rakentamisen tehtäviin.  Meiltä löytyy kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta vaativiinkin tehtäviin.  Tutustu Alltime Oy:lle myönnettyihin RALA sertifikaattiin ja RALA pätevyyteen.

  • Teiden kunnossapito.
  • Ulkoliikuntapaikkojen kunnossapito.
  • Viheralueiden kunnossapito.
  • Vesiväylien ja satamien hoito ja huoltotyöt.
  • Rata-alueiden ja rautatieasemien huoltotyöt.
  • Leikkipuistojen ja leikkikenttien rakentaminen, tarkastaminen, valvonta ja huoltotyöt.
Tarjouspyyntö

img_5347