Palvelut

Kiinteistöhuolto, alueurakointi ja siivous Alltimelta ympäri Suomea

Alltime kiinteistöpalvelut hoitaa kiinteistön ylläpitoon kuuluvat huolto- ja siivoustyöt asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen ja julkisten tilojen sisätiloissa sekä ulkoalueilla. Alueurakointiin kuuluu teiden huoltaminen, ulkoliikuntapaikkojen, puisto- ja viheralueiden hoitaminen. Olemme erikoistuneet vesistöjen väylänhoitoon ja satamien huoltoon. Hoidamme tällä hetkellä Kainuun ja Lapin alueiden vesistöjä liikenneviraston kanssa solmimamme sopimuksen mukaan aikavälillä 2016-2021.  Huolehdimme rata-alueiden ja rautatieasemien kunnossapitotöistä Pohjois-Pohjanmaan ja Ylä-Savon alueilla. Tarjoamme siivouspalveluita Oulussa asunto-osakeyhtiöille, julkisiin tiloihin ja toimitila-asiakkaille. Asiakkaidemme kanssa teemme joustavia ja palveluntarpeen yksilöllisyyden huomioivia sopimuksia. Alltimen työtä ohjaa vastuullisuus, laadukas ja asiantunteva palvelu.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.00-15.00 kohteidemme asukkaita ja välittää huoltopyynnöt kiinteistönhoitajille. Toimintamme on ketterää. Ilmoitetut työt vastaanotetaan reaaliajassa mobiililaitteisiin ja kuitataan suorituksen jälkeen. Päivystys palvelee kaikilla kiinteistönhuollon toimipaikoillamme aina työajan ulkopuolella.

Tutustu Alltime Oy:lle on myönnettyihin RALA sertifikaattiin ja RALA pätevyystodistukseen. Voit pyytää tarjouksen verkkolomakkeella tai olla yhteydessä myyntiin. Vastaamme pyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistöhuolto
Siivouspalvelut
Alueurakointi