Merjan uratarina – laitoshuoltajasta esimiestehtäviin

Merja on työskennellyt Alltimen palveluksessa vuodesta 2018 lähtien. Tätä ennen hän on työskennellyt siivouksen parissa jo useita vuosia, ja myös kouluttautunut laitoshuoltajaksi työn ohessa. Alltimella Merja aloitti siivoojana Oulun yksikössä, josta hän siirtyi palveluohjaajaksi. Merja osoitti työskentelyssään ammattimaisuutta ja kykyä ottaa vastuuta työtehtävien sekä henkilöstön johtamisesta, lisäksi hänellä itsellään oli vahva halu siirtyä vastuullisimpiin tehtäviin organisaatiossamme. Nyt Merja on toiminut palveluohjaajana jo useamman vuoden ajan ja on erittäin pidetty esimies. Päivittäinen kenttätyöskentely vahvistaa sidettä työntekijöihin ja luo osaltaan upeaa tiimihenkeä, joka huokuu luottamusta ja iloista huumorin täytteistä asennetta. Merja on aloittanut opiskelemaan uudestaan työn ohessa vahvistaakseen edelleen osaamistaan esimiestyössä. Merja opiskelee yhdessä muiden työnjohtajiemme kanssa lähiesimiestyön ammattitutkintoa oppisopimuksella ja valmistuu keväällä 2022. ”Opiskelu töiden ohessa on haasteellista, mutta siitä selviää järjestelemällä aikaa ja resursseja. Opiskelu antaa varmuutta jo olemassa olevaan ammatilliseen osaamiseen ja lisää tietotaitoa huomattavasti. Työnantaja kannustaa opiskelemaan ja antaa sille tilaa sekä mahdollisuuksia. Koen, että Allitimella työskentely on mukavaa, meidän tiimissämme on avoin ja huumorin rikastama ilmapiiri. Työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa, kun työskentelemme yhdessä ja luottamus työkavereihin on korkealla.”

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti

Haussa: KONSERNIN TALOUSJOHTAJA

Alltimen strategiana on kasvaa vahvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja naapurimaissa. Tämän kasvun tukemiseen haemme nyt dynaamista konsernin talousjohtajaa.

Tulet vastaamaan sekä konsernin että tytäryhtiöiden ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategisesta suunnittelusta ja talouden riskien hallinnasta. Oikeellisen talousraportoinnin tuottaminen yrityksen johdolle ja hallitukselle on tärkeimpiä tehtäviäsi. Tuet liiketoimintaa ja muuta organisaatiota kertomalla tärkeää tietoa numeroiden taustoista. Työssäsi on olennaista myös talouden järjestelmien kehittäminen, ennusteiden laadinta sekä kassavirta- ja investointilaskenta.

Jatka lukemista »

Kotihaltia – konsernin uusi voimavara

Alltime konserniin on liittynyt uusi voimavara. Alltime Oy on ostanut osake-enemmistön siivousliiketoimintaan erikoistuneesta Kotihaltia Oy: stä. Kotihaltia toimii tällä hetkellä pääasiassa Pohjois-Suomessa, mutta tulee laajentamaan

Jatka lukemista »