Kiinteistönhoitaja – ammattilainen työssään

Kiinteistöhuollon rautainen ammattilainen Kimmo on työskennellyt Alltimellä vuodesta 2016.

Kimmmo on työskennellyt työtehtävässään palvellen asiakkaitamme suurella ammattitaidolla ja suorittanut työn ohessa kiinteistönhoitajan perustutkinnon vuonna 2000. Sittemmin hän on kartuttanut osaamistaan suorittamalla vielä kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon vuonna 2006. Vankan koulutustaustansa lisäksi Kimmolle on kertynyt osaamista alalta jo vuosikymmenien ajalta, ja hän onkin hoitanut asiakassuhteitamme Oulun eteläpuolella tuloksekkaasti. Asiakkaamme arvostavat Kimmon työskentelyä ja hän on saanut paljon hyvää palautetta työskentelystään. Asiakkaat luottavat hänen toimintatapaansa ja työskentelyyn. Vuosien yhteistyö on rakentanut kestävän ja laadukkaan asiakassuhteen.

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti

Haussa: KONSERNIN TALOUSJOHTAJA

Alltimen strategiana on kasvaa vahvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja naapurimaissa. Tämän kasvun tukemiseen haemme nyt dynaamista konsernin talousjohtajaa.

Tulet vastaamaan sekä konsernin että tytäryhtiöiden ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategisesta suunnittelusta ja talouden riskien hallinnasta. Oikeellisen talousraportoinnin tuottaminen yrityksen johdolle ja hallitukselle on tärkeimpiä tehtäviäsi. Tuet liiketoimintaa ja muuta organisaatiota kertomalla tärkeää tietoa numeroiden taustoista. Työssäsi on olennaista myös talouden järjestelmien kehittäminen, ennusteiden laadinta sekä kassavirta- ja investointilaskenta.

Jatka lukemista »

Kotihaltia – konsernin uusi voimavara

Alltime konserniin on liittynyt uusi voimavara. Alltime Oy on ostanut osake-enemmistön siivousliiketoimintaan erikoistuneesta Kotihaltia Oy: stä. Kotihaltia toimii tällä hetkellä pääasiassa Pohjois-Suomessa, mutta tulee laajentamaan

Jatka lukemista »