Väylätiimi Oy

Väylätiimi Oy tarjoaa väylänhoitopalveluja ympäri Suomen vesistöjä, rannikolla ja Järvi-Suomessa. Palveluihimme kuuluu vesiväylien turvalaitteiden huolto ja kunnossapito sekä vesiväyläinfran rakennus-, huolto- ja kunnostustyöt lähes 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluita valtiolle sekä kunnille ja kaupungeille. Väylätiimi Oy tuli osaksi Alltime-konsernia syksyllä 2020.

Hoidossamme on tällä hetkellä lähes 10 000 merenkulun turvalaitetta ympäri Suomen Porkkalasta Inarijärvelle. Pyrimme palvelussamme toteuttamaan joustavasti asiakkaidemme toiveet. Suoritamme kustannustehokkaasti TRAFICOM:n vaatimat turvalaitteiden vuosittaiset sijainti- ja kuntotarkastukset ”avaimet käteen”-periaatteella. Teemme myös venereittien ja venesatamien rakennustöitä kuten ruoppaukset, haraukset ja laitureiden korjaukset.

Tällä hetkellä käynnissä olevia vesiväylien hoitourakoita:

Viittatuotanto

Meidän kauttamme saa myös kaikki vesiväylien hoitoon tarvittavat materiaalit. Tuotantoomme kuuluu veneväylien kelluvat turvalaitteet eli viitat, ”reimarit”. Valmistamme ne kestävästä kierrätettävästä polyeteenistä. Viittoja löytyy asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kaikki tuottamamme väylänhoitomateriaali on saanut Väyläviraston hyväksynnän.
Kysy lisää viitoistamme Antilta.

Kalle Kurtti

Työmaapäällikkö

Ota yhteyttä
ja kysy tarjousta palveluistamme

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pikaisesti.