Haussa: KONSERNIN TALOUSJOHTAJA

Alltimen strategiana on kasvaa vahvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja naapurimaissa. Tämän kasvun tukemiseen haemme nyt dynaamista konsernin talousjohtajaa.

Tulet vastaamaan sekä konsernin että tytäryhtiöiden ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategisesta suunnittelusta ja talouden riskien hallinnasta. Oikeellisen talousraportoinnin tuottaminen yrityksen johdolle ja hallitukselle on tärkeimpiä tehtäviäsi. Tuet liiketoimintaa ja muuta organisaatiota kertomalla tärkeää tietoa numeroiden taustoista. Työssäsi on olennaista myös talouden järjestelmien kehittäminen, ennusteiden laadinta sekä kassavirta- ja investointilaskenta.

Olet tuloshakuinen talousjohtaja, jolla on vahvat ryhmätyötaidot. Sinulla on vankka kokemus talouspäällikön tai talousjohtajan tehtävistä ja liiketoimintalähtöisistä talouden kehittämisvastuista, raportoinnin kehittämisestä, ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa toimimisesta, konsernilaskennasta sekä yrityskaupoista. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taidosta olisi myös hyötyä. Ihmisenä olet ratkaisuhakuinen, analyyttinen ja tarkka tekijä. Sinulla on taustallasi talousalan koulutus, KTM tai vastaava.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehitysmahdollisuuksia tarjoavan roolin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, osana konsernin johtoryhmää. Saat pääomasijoittajalta vahvan tuen ja hyvät taloudelliset kannustimet sekä dynaamisen työympäristön ja loistavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johto Advisorsin partneri Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145.

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti
Share on whatsapp
WhatsApp