Esa Veikkola on nimitetty Alltime-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 

KTM Esa Veikkola on nimitetty Alltime-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 22.3.2022 alkaen. Esalla on vahva tausta taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä, ja hän on aikaisemmin työskennellyt talous- ja maajohtajana mm. Terranor Oy:ssä sekä NCC:n infrastruktuuriliiketoiminnassa.

”Mahtavaa saada kokenut Esa mukaan Alltime-konsernin kansainväliseen kasvutarinaan ja vahvistamaan konsernin johtoryhmää.” sanoo konsernin toimitusjohtaja Juha Murtopuro. ”Meillä on tavoite olla lähivuosina Pohjoismaiden johtava rakennetun elinympäristön kunnossapitäjä ja kasvattaa liikevaihtoa kannattavasti yli 200 m€ kokoluokkaan orgaanisesti ja yritysostoin. Tämän kunnianhimoisen suunnitelman toteuttamiseen tarvitaan vahvaa talousosaamista, mitä Esa tuo yritykseen” hän jatkaa.

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti

Kotihaltia – konsernin uusi voimavara

Alltime konserniin on liittynyt uusi voimavara. Alltime Oy on ostanut osake-enemmistön siivousliiketoimintaan erikoistuneesta Kotihaltia Oy: stä. Kotihaltia toimii tällä hetkellä pääasiassa Pohjois-Suomessa, mutta tulee laajentamaan

Jatka lukemista »