Asukkaat

Arki rullaa, kun apunasi on Alltimen ammattilaiset.
Olemme apunasi oman kodin ja asuinympäristösi ylläpidossa. Huolehdimme yhdessä kanssasi, että arki rullaa vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

Ulkona mukava liikkua, kun Alltime on käynyt hoitamassa kulkuväylät kuntoon.
Pirkko, Rovaniemi

Muuttoilmoitus

Jätä meille muuttoilmoitus, niin tiedämme että olet asettautunut taloksi ja huolehdimme nimesi asuntosi oveen. Kirjaamme tietosi asukasrekisteriimme, joka mahdollistaa myös ovenavaukset. Muistathan ilmoittaa myös poismuutosta.

Kotona on viihtyisää ja turvallista, kun huolto toimii. Suosittelen Alltimea.
Hannu, Helsinki

ASIOI KANSSAMME

Asiakaspalvelumme auttaa.

Asiakaspalvelumme on apunasi. Voit tehdä huoltopyynnön tai sähköisen ilmoituksen asiointilomakkeella vaivattomasti verkossa. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse. 

Olemme apunasi puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 07:00-15:00. Muina aikoina yhteydenotot kääntyvät paikkakuntasi päivystykseen. Sähköinen asiointipalvelumme palvelee sinua kellon ympäri. Vahingon sattuessa normaalin työajan ulkopuolella, viikonloppuisin ja juhlapyhinä, päivystyksemme palvelee 24/7.

Kaikki sähköiset asiointilomakkeemme löydät tämän sivun alaosasta.

Olemme kanssasi

Ota yhteyttä sähköisesti tai soittamalla asiakaspalveluumme. Vahingon sattuessa normaalin työajan ulkopuolella, viikonloppuisin ja juhlapyhinä, päivystyksemme palvelee 24/7.

Palveluksessasi

24/7

Muuttoilmoitus

Jätä meille muuttoilmoitus, niin tiedämme että olet asettautunut taloksi ja huolehdimme nimesi asuntosi oveen. Kirjaamme tietosi asukasrekisteriimme, joka mahdollistaa myös ovenavaukset. Muistathan ilmoittaa myös poismuutosta.

Varaa saunavuoro

Tiedustele vapaita saunavuoroja asiakaspalvelustamme klikkaamalla tästä. Osa saunavuoroista vain isännöitsijän kautta.

Vesimittarilukema

Ilmoita meille vesimittarilukema muuton yhteydessä tai vuosittainen mittarilukema.

Huoltopyyntö

Taloyhtiön asukkaiden huoltopyynnöt. Lomakkeen kautta tulleita huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 7-15:00 välisenä aikana.

Varaa autopaikka

Tiedustele vapaita autopaikkoja tästä. Osa autopaikoista vain isännöitsijän kautta.

Palaute

Palautteesi on meille tärkeä! Kaikki palaute on meille tervetullutta, jotta osaamme kehittää toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Muuttoilmoitus

Jätä meille muuttoilmoitus, niin tiedämme että olet asettautunut taloksi ja huolehdimme nimesi asuntosi oveen. Kirjaamme tietosi meidän asukasrekisteriimme, joka mahdollistaa myös ovenavaukset. Muistathan ilmoittaa myös poismuutosta.

Huoltopyyntö

Talaoyhtiön asukkaiden huoltopyynnöt. Lomakkeen kautta tulleita huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 7-15:00 välisenä aikana.

Vesimittarilukema

Ilmoita meille vesimittarilukema muuton yhteydessä tai vuosittainen mittarilukema

Varaa saunavuoro

Tiedustele vapaita saunavuoroja tästä. Osa saunavuoroista vain isännöitsijän kautta.

Varaa autopaikka

Tiedustele vapaita autopaikkoja tästä. Osa autopaikoista vain isännöitsijän kautta

Palaute

Askarruttaako jokin mieltäsi? Haluatko antaa palautetta? Palautteesi on meille tärkeä! Kaikki palaute on meille tervetullutta, jotta pystymme/osaamme kehittää toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Anna palautetta!

Palautteesi on meille arvokas. Jätä meille palautetta, jotta voimme palvella jatkossa entistäkin paremmin.