Alltimen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Juha Murtopuro

Alltime Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 3.1.2022 Juha Murtopuro (KTM). Murtopuro on toiminut toimitusjohtajan tehtävissä aina vuodesta 2005 saakka ja viimeisimmin hän toimi AVARN Security Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2016–2021.

Alltime Oy hakee tulevilta vuosilta edelleen voimakasta kasvua ja myös kansainvälistyminen on tavoitteena. Kasvun ja kansainvälistymisen luotsaajaksi valittu Juha Murtopuro tulee vastaamaan yhtiön kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja johtaa Alltimea kohti yhteisiä kasvutavoitteita. Murtopurolla on vahva kokemus erilaisista johtotehtävistä, yritys- ja toimialajärjestelyistä sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Alltime Oy:n määräaikaisena toimitusjohtajana toiminut Ville Komulainen siirtyy takaisin vastaamaan infran kunnossapidon liiketoiminnasta alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti. Muiden tytäryhtiöiden toimitusjohtajat ja konsernin johtoryhmä jatkavat myös normaalisti toimintaansa.

”Olen todella innoissani saadessamme Juhan luotsaamaan Alltimen seuraavaan kasvuvaiheeseen. Juhan vahva kokemus sekä palveluliiketoiminnan johtamisesta että kansainvälisestä liiketoiminnasta sopivat hyvin Alltimen tulevien vuosien tavoitteisiin. Lisäksi meille oli tärkeää, että Juhan toimintatapa sopii erinomaisesti yhteen Alltimen suoraselkäisen ja ihmisläheisen toimintamallin kanssa”, toteaa partneri Kimmo Vanne MB Rahastoista.

Jaa somessa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti

Haussa: KONSERNIN TALOUSJOHTAJA

Alltimen strategiana on kasvaa vahvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja naapurimaissa. Tämän kasvun tukemiseen haemme nyt dynaamista konsernin talousjohtajaa.

Tulet vastaamaan sekä konsernin että tytäryhtiöiden ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategisesta suunnittelusta ja talouden riskien hallinnasta. Oikeellisen talousraportoinnin tuottaminen yrityksen johdolle ja hallitukselle on tärkeimpiä tehtäviäsi. Tuet liiketoimintaa ja muuta organisaatiota kertomalla tärkeää tietoa numeroiden taustoista. Työssäsi on olennaista myös talouden järjestelmien kehittäminen, ennusteiden laadinta sekä kassavirta- ja investointilaskenta.

Jatka lukemista »

Kotihaltia – konsernin uusi voimavara

Alltime konserniin on liittynyt uusi voimavara. Alltime Oy on ostanut osake-enemmistön siivousliiketoimintaan erikoistuneesta Kotihaltia Oy: stä. Kotihaltia toimii tällä hetkellä pääasiassa Pohjois-Suomessa, mutta tulee laajentamaan

Jatka lukemista »