Alltime panostaa roskienkeruuinnovaatioon

Lauantaina 28.1. Oulun yliopistolla järjestetty innovaatiopäivä – Hackathon eWast – veti 17 opiskelijaa pohtimaan roskaamista, sen merkitystä globaalisti sekä innovaatioita joilla sitä voidaan tulevaisuudessa vähentää. Tapahtuma järjestettiin vauhdittamaan Alltime Oy:n innovaatio- ja kehitystyötä roskaamisen vähentämiseen liittyen.

Hackathon on PK-yrityksille suunnattu tapahtuma, jonka avulla kehitetään esimerkiksi yrityksissä syntyneitä innovaatiota, joiden tarkoitus on helpottaa jokapäiväistä elämää. Hackathon on arkipäivää muun muassa SLUSH –tapahtumassa, missä innovaatioiden kehittely voi kestää jopa useita päiviä. Tekesin myöntämän innovaatiosetelin avulla Alltime tuki tämän kertaista Hackaton-tapahtumaa Oulussa.

Yrityksemme osalta tapahtuma tarkoittaa sitä, että tarjoamme mahdollisuuden opiskelijoille harjoittelu- ja lopputyöpaikkaan, jotka keskittyvät kyseiseen innovaatioon kehittämiseen. Tämän päivän innovaatiot vaativat osaamista useasta näkökulmasta, aina digitalisaatiosta tuotekehitykseen, joten luvassa on monipuolinen ja uudistava oppiväylä. Hackathon käynnisti monimuotoiset pohdinnat aiheeseen liittyen opiskelijoiden parissa, joiden vauhdittamina työ jatkuu!

Kuvassa projektin ohjausryhmä.
16422807_1412812608750615_4857329734659212635_o

Jaa somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Sähköposti