ALLTIME – KONSERNIIN KUULUVALLE KOTIHALTIA OY:LLE MYÖNNETTY PARASTA PUHTAUTTA – DIPLOMI

SSTL Puhtausala ry on kehittänyt Parasta puhtautta -diplomin ja siihen liittyvät materiaalit yhteistyössä pilottiyritysten kanssa. Liitto kehittää prosessiin liittyviä aineistoja edelleen. Liitto on myös perustanut toiminnan tueksi ohjausryhmän, joka hyväksyy arvioijat. Arvioijat ovat kokeneita ja päteviä omalla osa-alueellaan. Parasta Puhtautta -diplomi koostuu neljästä moduulista: henkilöstöhallinto, toiminnan laatu, asiakkuuden hallinta ja talous.

Alltime-konserniin kuuluva Kotihaltia Oy:lle on myönnetty ensimmäisten yritysten joukossa Suomessa Parasta Puhtautta – diplomi 26.4.2022. Diplomi on voimassa myöntämisestä kolme vuotta.

Toiminnan arvioinnin tehnyt Hanne Stark-Vierimaa, Parasta Puhtautta – vastuullisuusohjelman arvioija, kommentoi haastavan ympäristön siivousta raportissa näin ”Siivoustyön laatu on erinomainen. Koneita käytetään monipuolisesti, mikä helpottaa ja edesauttaa käsimenetelmin tehtävää työn osuutta. Hyvällä ylläpitosiivouksen laadulla vähennetään perussiivoustyöstä syntyviä kustannuksia. Työntekijät ovat motivoituneita työhönsä ja keskinäinen vuorovaikutus toimii hyvin. Ammattimaisuus näkyy mm. siivoustyön laadussa, itse työn tekemisessä, asiakkaan kohtaamisessa ja työilmapiirissä. ”

”Olemme innoissamme ja otettuja että Kotihaltia sai ensimmäisten puhtauspalvelualan yritysten joukossa tämän diplomin” sanoo Alltime Puhtauspalvelut – liiketoiminta-alueen johtaja Henna Uutela, ”ja tämä sopii erinomaisesti meillä konsernissa meneillään oleviin vastuullisuushankkeisiin” hän jatkaa.

Lisätietoja:
Henna Uutela, Alltime Puhtauspalvelut, henna.uutela@kotihaltia.fi

Alltime on Suomen johtava infran kunnossapidon, kiinteistö- ja puhtauspalveluiden yritys, jonka liikevaihto oli vuonna 2021 oli noin 31 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 300 ammattilaista valtakunnallisesti. Tavoitteemme on kasvaa ja kansainvälistyä laadukkailla palveluilla, loistavalla henkilöstöllä, toimimalla vastuullisesti ja teknologiaa vahvasti hyödyntäen. Me huolehdimme elinympäristöstäsi. Alltimen pääomistajana on kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot.

Jaa somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Sähköposti