Hei,

Olen Jaana Mäntymaa, ja olen aloittanut Alltimella henkilöstöpäällikkönä 1.4.2019. Vastaan yrityksemme hr-toiminnoista, mihin kuuluu laaja osa-alue henkilöstöhallinnon tehtäviä. Henkilöstöpäällikkönä edustan sekä työntekijöitämme että myös yrityksemme johtoa. Minulla ei ole yrityksessä suoria alaisia. Vastuualueellani on henkilöstöstrategian ja henkilöstöpolitiikan kehittäminen ja toteuttaminen yrityksessä.  Vastuullani ovat: rekrytointi, työsopimusten hallinta, työsuhde-asiat , organisaatiokulttuurin kehittäminen ja ylläpitäminen, johtamisen tukeminen sekä kehittäminen, työhyvinvointi mihin liittyy muun muassa työterveyshuollosta vastaaminen, työtapaturmavakuutusten hallinta, kuukausitiedottaminen, palkanmaksu.

Puoleeni voi kääntyä niin yritykseen, yrityskumppanuuteen kuin henkilöstöasioihin liittyen.

 

 

 

 

 

Jaana Mäntymaa
KM, henkilöstöjohtamisen erikoistumisopinnot
Yhteystiedot